Vanilla / Plus модове

VALHEIM

Valheim

DANDELION

Локация България: €12.00

Локация Германия: €11.00

Технически спецификации

 • Icon4 GB RAM
 • Icon40 GB SSD
 • Icon2 ядра

Какво включва планът

 • IconГарантирана игра без лаг
 • IconБезплатна MySQL база данни
 • IconБезплатно резервно копие
 • IconНормален приоритет на процесора

Отстъпки при предплащане
Локация България

 • IconТримесечно: €34.20 (-5%)
 • IconШестмесечно: €64.80 (-10%)
 • IconГодишно: €122.40 (-15%)

Отстъпки при предплащане
Локация Германия

 • IconТримесечно: €31.35 (-5%)
 • IconШестмесечно: €59.40 (-10%)
 • IconГодишно: €112.20 (-15%)

Информация

ПРОИЗХОД

Valheim е видео игра за оцеляване, създадена от шведския разработчик Iron Gate Studio и публикувана от Coffee Stain Studios. Играта е пусната в ранен достъп на 2 Февруари 2021 година за Linux и Windows, чрез Steam и се очаква да бъде пусната за Xbox One и Xbox Series X/S през 2023 година.


ГЕЙМПЛЕЙ

Valheim е игра с отворен свят, която се играе от гледна точка на трето лице. Като викинги, играчите трябва да създават инструменти, да строят убежища и да се бият с врагове, за да оцелеят. Играта използва отличителна стилизирана 3D графика с ниска разделителна способност, с бойна система, вдъхновена от екшън игрите. Поддържа се и кооперативна игра с до десет души и опционална PvP игра. След като създадат своя викингски герой, играчите могат да създадат свят, който е процедурно генериран от картата. Всеки свят е разделен на няколко биома, като ливади, блата, планини, равнини, океани, мъгливи земи, дълбок север и пепелни земи. Всеки биом, има свои собствени уникални врагове, предмети и босове, които променят трудността на оцеляване там. Valheim работи на дневен и нощен цикъл в играта. За да оцелеят, играчите трябва да събират природни ресурси, намиращи се из целия свят, или чрез търсене на храна, лов, добив или земеделие. Тези ресурси се използват за изграждане на убежища, производство на инструменти и оборудване, и коване на оръжия.


ПОПУЛЯРНИ МОДОВЕ

Valheim Plus: Това е най-популярният мод в момента, поради големия брой настройки, които може да се редактират. Може да се променя използването на издръжливостта, продължителността на храната, носенето на тегло, да се премахне ограничението за телепортиране на предмети и други. Има и други функции, като споделена система от карти за мултиплейър и усъвършенствана система за изграждане.
Unrestricted Portals: Чрез този мод, се премахва само ограничението за телепортиране на предмети. Настройването му е изключително лесно. След като бъде инсталиран, не е необходимо да се редактират никакви файлове, за да започне да работи. За тези, които не знаят за какво е този мод, Vanilla Valheim пречи да се използват портали с определени тежки предмети. Те включват предмети като руди и претопени кюлчета.
SkToolbox: Модът създава лесна за използване конзола за играчите, която разширява броя на командите, с които Valheim разполага. Този мод включва полезни команди като godmode режим, spawning предмети, поправяне на предмети, прозорец, който показва статистика за враговете наблизо и много други.
Discard Inventory Items: Това е функция, която много играчи често търсят. Тя добавя лесен начин за унищожаване на предмети, които вече не са нужни. Това е подходящо да се отървете от стара екипировка или трофеи, с които не сте сигурни какво да правите. Просто се уверете, че сте готови да изтриете даден елемент, тъй като няма начин да го върнете.
Quick Stack: Ако имате тонове кутии за съхранение и знаете как да поддържате хаоса, този мод ще спомогне за по-добра организация. Подрежда всеки елемент от инвентара в близките сандъци, с изключение на тези, които са изключени.
Craft and Build From Containers: Craft and Build From Containers прави почти точно това, което казва името. Ако искате да се захванете направо със занаята, без да е необходимо да търсите всеки контейнер за съхранение, този мод ще спомогне. Той грабва предмети от близките контейнери, без да е необходимо артикулът да е у вас. Това работи както за изработка, така и за изграждане, както казва името, стига да сте в обсега. Диапазонът може да се персонализира чрез конфигурационния файл.
Time Mod (Pausing): Този мод, е за един играч, като Valheim се поставя на пауза всеки път, когато отворите менюто на играта, чрез бягство. Всичко се поставя на пауза, включително бафове или таймери за храна, които имате в момента. Това определено е полезен начин да си вземете почивка или да избягате от компютъра си, без да е необходимо да се притеснявате. Не всеки иска да излезе или да се тревожи, че базата му ще бъде нападната, докато е извън играта. Time Mod е специално за това.
Gravekeeper: Това е прост мод, който ви предпазва от загуба на предмети при смърт във Valheim. Полезно е, ако имате нужда от помощ. Не всеки има време да прекарва часове в опити да възстанови тялото на играча, когато падне на грубо място.
Durability: Модът ви позволява да промените изтичането на издръжливостта. Вместо да премахвате напълно издръжливостта, можете да конфигурирате всеки тип артикул с този мод. Например, можете да промените колко дълго трае факел или да премахнете загубата на издръжливост на оръжията.

ТРЕЙЛЪР


ЧЗВ

Имате въпроси?
Ние имаме отговорите!

Icon
Общи въпроси

Основна информация

Icon
VPS хостинг

Научете повече за виртуалните сървъри

Icon
Права и поверителност

Ние се отнасяме сериозно към сигурността и поверителността

Icon
Цени и планове

Научете повече за плановете, плащанията и други

Icon
Общи въпроси

Основна информация

Какво е хостван игрален сървър?

Хостваният игрален сървър, е физически или виртуален сървър, който хоства сървърното копие на дадена игра. Това позволява на играчи от различни местоположения да се свързват с хоствания сървър, за да могат да се присъединят към един и същи виртуален свят, и да играят заедно.

Възможно ли е да получа тестов сървър?

Тестовите сървъри са достъпни само по IP адреси, за да се провери връзката, латентността и играта. Не предлагаме достъп до FTP или Pterodactyl.

Какво получавам за моята наета игрална услуга?

Получавате пълен SFTP достъп и контролен панел с конзола (Pterodactyl). За някои от старите игри, ние ще ви предоставим пълен FTP достъп.

Нямам необходимите знания! Ако нещо се обърка?

Нови ли сте в това? Без притеснения! Ние осигуряваме основна поддръжка на всички наши клиенти! Просто отворете билет и ще Ви помогнем!

Време за непрекъсната работа и поддръжка

Гарантираме 99,9% непрекъсната работа за всички наши услуги. Ако има планирана профилактика, тя ще бъде обявена предварително.

Мога ли да сменя локацията на своя игрален сървър?

Да. Ако не сте доволни от дадена локация, можем да мигрираме сървъра към друга.

Icon
VPS хостинг

Научете повече за виртуалните сървъри

Какво е VPS?

Виртуалният частен сървър (VPS), изпълнява собствено копие на операционна система (OS) и клиентите имат достъп на ниво суперпотребител до това копие, така че могат да инсталират почти всеки софтуер, който работи на нея. За много цели той е функционално еквивалентен на дедикиран физически сървър и тъй като е софтуерно дефиниран, може да бъде създаден и конфигуриран много по-лесно. Един виртуален сървър струва много по-малко от еквивалентен физически сървър. Въпреки това, тъй като виртуалните сървъри споделят основния физически хардуер с други VPS машини, производителността може да е по-ниска, в зависимост от натоварването на всички други работещи виртуални машини.

Получавам ли пълен root достъп до моя VPS?

Да. С виртуалния сървър, получавате парола за root достъп, чрез която имате пълни права върху сървъра и можете да инсталирате софтуера, който ви е необходим.

Предоставяте ли техническа поддръжка за управление на виртуални машини?

Всички наши виртуални машини се доставят като неуправляеми и Вие трябва да осигурите собствено управление, и контрол. Въпреки това, ние предоставяме техническа поддръжка при въпроси, свързани с проблеми, грешки или информация.

За кого е подходящ VPS?

Използването на VPS изисква основни познания по Linux администрация, както и инсталиране на допълнителен софтуер.

Искам да хоствам други игри на своя VPS, но не знам как да го направя. Можете ли да помогнете?

Можем да помогнем с основна информация за това как да хоствате други игри. По-задълбочени познания не могат да бъдат предоставени безплатно, тъй като се класифицират като системна администрация.

Мога ли да имам събдомейн за моя IP адрес?

Да. Можем да предоставим събдомейн безплатно. Примери: yoursite.d-serv.eu или yoursite.d-serv.uk

Icon
Права и поверителност

Ние се отнасяме сериозно към сигурността и поверителността

Харесвам сървърите на вашите клиенти. Можете ли да ми дадете някои от файловете им?

Не! Ние стриктно пазим файловете на нашите клиенти и не ги предоставяме на никого!

Имам програмисти за моя сървър. Мога ли да им дам права, за да ми помогнат?

Да, можете да дадете права на някой друг, но на свой собствен риск. Ние не поемаме отговорност за Вашите собствени решения и действия.

Искам да науча повече за моята защита на данните и поверителността!

Компанията гарантира пълна защита и поверителност на Вашите лични данни и файлове в съответствие със законите GDPR (ЕС), Data Protection Act 2018 (UK), The Copyright, Designs and Patents Act 1988 (UK).

Искам да прехвърля услугите си на друг потребител. Това възможно ли е?

Да, възможно е. Ще трябва да ни предоставите данните за контакт на новия собственик и собствеността ще бъде прехвърлена след приключване на нашата процедура.

Гарантирана ли е сигурността на файловете?

След получаване на Вашия гейм сървър, VPS или друга услуга, ние не осъществяваме достъп до Вашите файлове без Ваше разрешение. Ако се нуждаете от помощ и не можете да коригирате проблем с помощта на нашите ръководства, ще трябва да осъществим достъп до Вашите файлове, за да приложим корекция.

Icon
Цени и планове

Научете повече за плановете, плащанията и други

Плащания

Приемаме плащания чрез PayPal, Stripe, EasyPay, Revolut и директен превод по IBAN. Скоро ще бъдат добавени още начини на плащане!

Възстановяване на средства

Нашата мисия е да правим клиентите ни щастливи, но ако не сте доволни от нашите услуги, ние предоставяме частично възстановяване. Просто се свържете с нас!

Промоции

Промоциите ни важат за целия период на наемане на дадена услуга. Ако отстъпката е за определен срок, тя ще бъде предварително упомената.

Промяна на планове

Ако искате да надстроите плана си, или да преминете към по-нисък, ние ще изчислим оставащите дни и цената преди датата на подновяване, и ще извършим промяната незабавно. Преминаването към по-нисък план, не е достъпно за нашите VPS услуги!

Отстъпки за периоди на наемане

Ако желаете да наемете услуга за повече от 1 месец, имаме специфични отстъпки:
3 месеца = 5% намаление, 6 месеца = 13% намаление, 12 месеца = 30% намаление.

Такси за първоначална настройка и прекратяване

Ние никога няма да Ви таксуваме за първа настройка на Вашата услуга! Вие можете да преинсталирате сървъра си и да извършвате различни настройки. За прекратяване на предплатена услуга, се дължи такса от €2,56.