Конфигурирани сървъри

Unreal Tournament 99

UT99

REAPER

8 слота: €2.50

Технически спецификации

  • IconНормален приоритет на процесора
  • IconНеограничено SSD пространство

Какво включва планът

  • IconГарантирано нисък пинг
  • IconПълен FTP достъп
  • IconБезплатна MySQL база данни
  • IconБезплатно резервно копие
  • IconБезплатно инсталиране на уеб сървър

Допълнителна информация

  • Icon2 локации
  • IconИгрови режими

ИНФОРМАЦИЯ

ПРОИЗХОД

Unreal Tournament е разработена от Epic Games и Digital Extremes. Втората част от поредицата Unreal, е публикувана за първи път от GT Interactive през 1999 година за Microsoft Windows и по-късно пусната за PlayStation 2, и Dreamcast от Infogrames съответно през 2000 година и 2001 година.


ГЕЙМПЛЕЙ

Unreal Tournament е арена шутър от първо лице, като основният фокус на играта, са директните мултиплейър смъртни мачове. Single-player кампанията, е поредица от мачове на арена, играни с ботове, където играчът се състезава за титлата Grand Champion. Играчът се придвижва нагоре по турнирната стълбица, за да предизвика настоящия шампион, Xan Kriegor, мистериозно същество с изключителни умения. Наличен е и тренировъчен режим, в който, както подсказва името му, играчът тренира мач. Настройките за мач, като резултат и времеви ограничения, могат да бъдат персонализирани. Налични са и „мутатори“, които драстично променят аспектите на играта, като „InstaGib“, който кара играчите да се състезават с шокови пушки за моментално убиване, вместо с нормалните оръжия. Оръжията включват Enforcer, Rocket Launcher и Ripper, който изстрелва рикоширащи остриета. Всяко оръжие има два режима на стрелба, които имат различни ефекти: например Ripper може също да стреля с нерикошетни остриета, които експлодират при удар. Специално оръжие е Redeemer, което изстрелва миниатюрно ядрено оръжие и предизвиква много голяма и мощна експлозия. Предмети, като бронежилетки (които намаляват нанесените щети), здравни пакети (които лекуват играчи) и усилватели на щети, са разпръснати по нивата. Нивата се задават в различни среди, включително космически кораби, аванпостове и сгради като замъци и манастири. Много съдържат функции като асансьори, телепорти и препятствия като вода и лава. Играта е обратно съвместима с повечето карти за мултиплейър на Unreal. Версията за компютър включва редактор на нива, в който играчите могат да създават свои собствени нива.


ИГРОВИ РЕЖИМИ

Assault: Този тип игра се играе с два отбора, единият атакува „база“, а другият я защитава. Картата е настроена с цели, които атакуващият отбор трябва да изпълни (обикновено в последователност), като например изключване на електрогенератор или влизане в зона. Отборът, който първи атакува, след това се защитава и се опитва да се защитава през цялото време, през което е атакувал. Ако постигне това, отборът печели. Ако отборът, който се защитава първи, атакува базата по-бързо от другия отбор, той печели. Ако и двата отбора се защитават за максималния период от време, мачът е равен.
Capture the Flag: Играчите се състезават за улавяне на флага, на другия отбор и връщането му в базата им. Конкурентните отбори трябва да използват много екипна игра. И двата отбора трябва да защитят базата от прииждащи нападатели и да влязат в базата на другия отбор, да вземат флага им и да се върнат в базата.
Deathmatch: Класическа битка играч срещу играч. Целта, е да победите всички противникови играчи.
Domination: Два отбора се състезават за контролиране на различни контролни пунктове, за да печелят точки. Стандартните карти съдържат три контролни пункта. Контролът върху тези пунктове първоначално се осъществява чрез заемане (физическо заемане на пространството), но контролът върху тях продължава, докато играч от друг отбор заеме пространството. Първият отбор, който достигне лимита на точките, или който има най-много точки, след изтичане на зададеното време, печели.
Last Man Standing: Подобно на Deathmatch, целта на играча е да остане жив по-дълго от опонентите си, като се набляга на броя на умиранията, а не на убийствата. Играчите започват с всички оръжия (с изключение на Redeemer), напълно заредени и имат определен брой животи. Усилванията, включително пакети със здраве и амуниции, не са налични. След като играчът изчерпи животите си, той губи.
Team Deathmatch: Състезават се до четири отбора, като побеждава този, който успее да унищожи останалите.

ТРЕЙЛЪР


ЧЗВ

Имате въпроси?
Ние имаме отговорите!

Icon
Общи въпроси

Основна информация

Icon
VPS хостинг

Научете повече за виртуалните сървъри

Icon
Права и поверителност

Ние се отнасяме сериозно към сигурността и поверителността

Icon
Цени и планове

Научете повече за плановете, плащанията и други

Icon
Общи въпроси

Основна информация

Какво е хостван игрален сървър?

Хостваният игрален сървър, е физически или виртуален сървър, който хоства сървърното копие на дадена игра. Това позволява на играчи от различни местоположения да се свързват с хоствания сървър, за да могат да се присъединят към един и същи виртуален свят, и да играят заедно.

Възможно ли е да получа тестов сървър?

Тестовите сървъри са достъпни само по IP адреси, за да се провери връзката, латентността и играта. Не предлагаме достъп до FTP или Pterodactyl.

Какво получавам за моята наета игрална услуга?

Получавате пълен SFTP достъп и контролен панел с конзола (Pterodactyl). За някои от старите игри, ние ще ви предоставим пълен FTP достъп.

Нямам необходимите знания! Ако нещо се обърка?

Нови ли сте в това? Без притеснения! Ние осигуряваме основна поддръжка на всички наши клиенти! Просто отворете билет и ще Ви помогнем!

Време за непрекъсната работа и поддръжка

Гарантираме 99,9% непрекъсната работа за всички наши услуги. Ако има планирана профилактика, тя ще бъде обявена предварително.

Мога ли да сменя локацията на своя игрален сървър?

Да. Ако не сте доволни от дадена локация, можем да мигрираме сървъра към друга.

Icon
VPS хостинг

Научете повече за виртуалните сървъри

Какво е VPS?

Виртуалният частен сървър (VPS), изпълнява собствено копие на операционна система (OS) и клиентите имат достъп на ниво суперпотребител до това копие, така че могат да инсталират почти всеки софтуер, който работи на нея. За много цели той е функционално еквивалентен на дедикиран физически сървър и тъй като е софтуерно дефиниран, може да бъде създаден и конфигуриран много по-лесно. Един виртуален сървър струва много по-малко от еквивалентен физически сървър. Въпреки това, тъй като виртуалните сървъри споделят основния физически хардуер с други VPS машини, производителността може да е по-ниска, в зависимост от натоварването на всички други работещи виртуални машини.

Получавам ли пълен root достъп до моя VPS?

Да. С виртуалния сървър, получавате парола за root достъп, чрез която имате пълни права върху сървъра и можете да инсталирате софтуера, който ви е необходим.

Предоставяте ли техническа поддръжка за управление на виртуални машини?

Всички наши виртуални машини се доставят като неуправляеми и Вие трябва да осигурите собствено управление, и контрол. Въпреки това, ние предоставяме техническа поддръжка при въпроси, свързани с проблеми, грешки или информация.

За кого е подходящ VPS?

Използването на VPS изисква основни познания по Linux администрация, както и инсталиране на допълнителен софтуер.

Искам да хоствам други игри на своя VPS, но не знам как да го направя. Можете ли да помогнете?

Можем да помогнем с основна информация за това как да хоствате други игри. По-задълбочени познания не могат да бъдат предоставени безплатно, тъй като се класифицират като системна администрация.

Мога ли да имам събдомейн за моя IP адрес?

Да. Можем да предоставим събдомейн безплатно. Примери: yoursite.d-serv.eu или yoursite.d-serv.uk

Icon
Права и поверителност

Ние се отнасяме сериозно към сигурността и поверителността

Харесвам сървърите на вашите клиенти. Можете ли да ми дадете някои от файловете им?

Не! Ние стриктно пазим файловете на нашите клиенти и не ги предоставяме на никого!

Имам програмисти за моя сървър. Мога ли да им дам права, за да ми помогнат?

Да, можете да дадете права на някой друг, но на свой собствен риск. Ние не поемаме отговорност за Вашите собствени решения и действия.

Искам да науча повече за моята защита на данните и поверителността!

Компанията гарантира пълна защита и поверителност на Вашите лични данни и файлове в съответствие със законите GDPR (ЕС), Data Protection Act 2018 (UK), The Copyright, Designs and Patents Act 1988 (UK).

Искам да прехвърля услугите си на друг потребител. Това възможно ли е?

Да, възможно е. Ще трябва да ни предоставите данните за контакт на новия собственик и собствеността ще бъде прехвърлена след приключване на нашата процедура.

Гарантирана ли е сигурността на файловете?

След получаване на Вашия гейм сървър, VPS или друга услуга, ние не осъществяваме достъп до Вашите файлове без Ваше разрешение. Ако се нуждаете от помощ и не можете да коригирате проблем с помощта на нашите ръководства, ще трябва да осъществим достъп до Вашите файлове, за да приложим корекция.

Icon
Цени и планове

Научете повече за плановете, плащанията и други

Плащания

Приемаме плащания чрез PayPal, Stripe, EasyPay, Revolut и директен превод по IBAN. Скоро ще бъдат добавени още начини на плащане!

Възстановяване на средства

Нашата мисия е да правим клиентите ни щастливи, но ако не сте доволни от нашите услуги, ние предоставяме частично възстановяване. Просто се свържете с нас!

Промоции

Промоциите ни важат за целия период на наемане на дадена услуга. Ако отстъпката е за определен срок, тя ще бъде предварително упомената.

Промяна на планове

Ако искате да надстроите плана си, или да преминете към по-нисък, ние ще изчислим оставащите дни и цената преди датата на подновяване, и ще извършим промяната незабавно. Преминаването към по-нисък план, не е достъпно за нашите VPS услуги!

Отстъпки за периоди на наемане

Ако желаете да наемете услуга за повече от 1 месец, имаме специфични отстъпки:
3 месеца = 5% намаление, 6 месеца = 13% намаление, 12 месеца = 30% намаление.

Такси за първоначална настройка и прекратяване

Ние никога няма да Ви таксуваме за първа настройка на Вашата услуга! Вие можете да преинсталирате сървъра си и да извършвате различни настройки. За прекратяване на предплатена услуга, се дължи такса от €2,56.