Конфигурирани сървъри

Unreal Tournament 2004

UT2004

ENIGMA

8 слота: €3.50

Технически спецификации

  • IconНормален приоритет на процесора
  • IconНеограничено SSD пространство

Какво включва планът

  • IconГарантирано нисък пинг
  • IconПълен FTP достъп
  • IconБезплатна MySQL база данни
  • IconБезплатно резервно копие
  • IconБезплатно инсталиране на уеб сървър

Допълнителна информация

  • Icon2 локации
  • IconИгрови режими

ИНФОРМАЦИЯ

ПРОИЗХОД

Unreal Tournament 2004 е арена шутър от първо лице, разработена от Epic Games и Digital Extremes. Това е третата игра от поредицата Unreal Tournament и продължението на Unreal Tournament 2003.


ГЕЙМПЛЕЙ

Unreal Tournament 2004 представя забързания екстремен спорт на бъдещето. Играта, предназначена предимно за мултиплейър геймплей, предлага множество начини за движение, включително двойно скачане, избягване на стени и скачане със щит. UT2004 също така разполага с широк набор от оръжия, всички от които идват с вторичен огън. Някои от тях са проектирани специално за използване в режими, базирани на превозни средства, и обикновено се появяват само в тези режими, като например противотранспортна ракетна установка (AVRiL) и гранатомет. В играта са включени повече от 100 карти за всички нови и съществуващи игрови режими.


ИГРОВИ РЕЖИМИ

Наличните видове са:
Assault - Тип игра, ориентирана към цели, в която един отбор атакува дадените цели (обикновено една по една в определен ред), докато друг се защитава. Често, нападателите са възнаградени за завършване на дадена цел, като им бъде позволено да се появят по-близо до следващата цел. Ако атакуващият отбор изпълни крайната цел в рамките на позволеното време, отборите си разменят ролите и започва друг рунд на същата карта. В противен случай, първоначалните нападатели губят. Ако започне втори рунд и новите нападатели изпълнят крайната цел за по-малко време от първите нападатели, те печелят; ако не, губят.
Onslaught - или ONS е базиран на режим с превозни средства, в който целта, е да се уловят поредица от източници на енергия, свързващи базите на играча и неговите опоненти, и да се унищожи ядрото на мощността, разположено в тяхната база. Първият отбор, който унищожи ядрото на опонентите, печели.
Bombing Run - Всяко ниво има топка, която започва в средата на игралното поле. Отборът на играча отбелязва точка, като прокара топката през обръча на противниковия отбор. Играчът печели 7 точки за скачане през обръча, докато държи топката и 3 точки за хвърляне на топката през обръча. Играчът, който държи топката, не може да използва оръжия, но може да подава топката на съотборници. Топката се изпуска, ако играчът е убит.
Capture the Flag - Играчите се състезават за улавяне на флага, на другия отбор и връщането му в базата им. Противниковите отбори трябва да използват много екипна игра. И двата отбора трябва да защитят базата от прииждащи нападатели и да влязат в базата на другия отбор, да вземат флага им и да се върнат в базата..
Deathmatch - или DM, е игрови режим, в който целта е или да достигнете определен брой фрагове (убийства), или да достигнете най-високия брой фрагове за времевия лимит за мача.
Team Deathmatch - Два отбора се надпреварват в търсене на надмощие на бойното поле. Печели отборът с най-много фрагове.
Invasion - Това е прост режим на оцеляване. Играчите са принудени да работят заедно, за да се опитат да преживеят безкрайния наплив от чудовища, от Unreal, които стават все по-трудни с всяка вълна. След като играч умре, той не може да се появи отново, докато рундът не свърши. Рундовете могат или да приключат след ограничение от време (победа), или когато всички играчи са мъртви (провал).
Double Domination - Отборът на играча отбелязва точки, като улавя и задържа двата контролни пункта за десет секунди. Улавянето, се осъществява чрез докосване. След отбелязване на точка, контролните пунктове се нулират неутрално.
Last Man Standing - Всеки играч започва с ограничен брой животи. Последният останал играч, който все още има животи, печели мача.
Mutant - Всички играчи започват в режим Deathmatch с всички оръжия и първият играч, който убие някого, става „мутант“. Този играч получава неограничени амуниции, камуфлаж, Berserk (увеличава скоростта на огън и отблъскване), и супер скорост за неопределено време, но бавно губи здраве и не може да вземе никакви предмети за здраве. Когато мутантът бъде убит, силите му се предават на убиеца.

ТРЕЙЛЪР


ЧЗВ

Имате въпроси?
Ние имаме отговорите!

Icon
Общи въпроси

Основна информация

Icon
VPS хостинг

Научете повече за виртуалните сървъри

Icon
Права и поверителност

Ние се отнасяме сериозно към сигурността и поверителността

Icon
Цени и планове

Научете повече за плановете, плащанията и други

Icon
Общи въпроси

Основна информация

Какво е хостван игрален сървър?

Хостваният игрален сървър, е физически или виртуален сървър, който хоства сървърното копие на дадена игра. Това позволява на играчи от различни местоположения да се свързват с хоствания сървър, за да могат да се присъединят към един и същи виртуален свят, и да играят заедно.

Възможно ли е да получа тестов сървър?

Тестовите сървъри са достъпни само по IP адреси, за да се провери връзката, латентността и играта. Не предлагаме достъп до FTP или Pterodactyl.

Какво получавам за моята наета игрална услуга?

Получавате пълен SFTP достъп и контролен панел с конзола (Pterodactyl). За някои от старите игри, ние ще ви предоставим пълен FTP достъп.

Нямам необходимите знания! Ако нещо се обърка?

Нови ли сте в това? Без притеснения! Ние осигуряваме основна поддръжка на всички наши клиенти! Просто отворете билет и ще Ви помогнем!

Време за непрекъсната работа и поддръжка

Гарантираме 99,9% непрекъсната работа за всички наши услуги. Ако има планирана профилактика, тя ще бъде обявена предварително.

Мога ли да сменя локацията на своя игрален сървър?

Да. Ако не сте доволни от дадена локация, можем да мигрираме сървъра към друга.

Icon
VPS хостинг

Научете повече за виртуалните сървъри

Какво е VPS?

Виртуалният частен сървър (VPS), изпълнява собствено копие на операционна система (OS) и клиентите имат достъп на ниво суперпотребител до това копие, така че могат да инсталират почти всеки софтуер, който работи на нея. За много цели той е функционално еквивалентен на дедикиран физически сървър и тъй като е софтуерно дефиниран, може да бъде създаден и конфигуриран много по-лесно. Един виртуален сървър струва много по-малко от еквивалентен физически сървър. Въпреки това, тъй като виртуалните сървъри споделят основния физически хардуер с други VPS машини, производителността може да е по-ниска, в зависимост от натоварването на всички други работещи виртуални машини.

Получавам ли пълен root достъп до моя VPS?

Да. С виртуалния сървър, получавате парола за root достъп, чрез която имате пълни права върху сървъра и можете да инсталирате софтуера, който ви е необходим.

Предоставяте ли техническа поддръжка за управление на виртуални машини?

Всички наши виртуални машини се доставят като неуправляеми и Вие трябва да осигурите собствено управление, и контрол. Въпреки това, ние предоставяме техническа поддръжка при въпроси, свързани с проблеми, грешки или информация.

За кого е подходящ VPS?

Използването на VPS изисква основни познания по Linux администрация, както и инсталиране на допълнителен софтуер.

Искам да хоствам други игри на своя VPS, но не знам как да го направя. Можете ли да помогнете?

Можем да помогнем с основна информация за това как да хоствате други игри. По-задълбочени познания не могат да бъдат предоставени безплатно, тъй като се класифицират като системна администрация.

Мога ли да имам събдомейн за моя IP адрес?

Да. Можем да предоставим събдомейн безплатно. Примери: yoursite.d-serv.eu или yoursite.d-serv.uk

Icon
Права и поверителност

Ние се отнасяме сериозно към сигурността и поверителността

Харесвам сървърите на вашите клиенти. Можете ли да ми дадете някои от файловете им?

Не! Ние стриктно пазим файловете на нашите клиенти и не ги предоставяме на никого!

Имам програмисти за моя сървър. Мога ли да им дам права, за да ми помогнат?

Да, можете да дадете права на някой друг, но на свой собствен риск. Ние не поемаме отговорност за Вашите собствени решения и действия.

Искам да науча повече за моята защита на данните и поверителността!

Компанията гарантира пълна защита и поверителност на Вашите лични данни и файлове в съответствие със законите GDPR (ЕС), Data Protection Act 2018 (UK), The Copyright, Designs and Patents Act 1988 (UK).

Искам да прехвърля услугите си на друг потребител. Това възможно ли е?

Да, възможно е. Ще трябва да ни предоставите данните за контакт на новия собственик и собствеността ще бъде прехвърлена след приключване на нашата процедура.

Гарантирана ли е сигурността на файловете?

След получаване на Вашия гейм сървър, VPS или друга услуга, ние не осъществяваме достъп до Вашите файлове без Ваше разрешение. Ако се нуждаете от помощ и не можете да коригирате проблем с помощта на нашите ръководства, ще трябва да осъществим достъп до Вашите файлове, за да приложим корекция.

Icon
Цени и планове

Научете повече за плановете, плащанията и други

Плащания

Приемаме плащания чрез PayPal, Stripe, EasyPay, Revolut и директен превод по IBAN. Скоро ще бъдат добавени още начини на плащане!

Възстановяване на средства

Нашата мисия е да правим клиентите ни щастливи, но ако не сте доволни от нашите услуги, ние предоставяме частично възстановяване. Просто се свържете с нас!

Промоции

Промоциите ни важат за целия период на наемане на дадена услуга. Ако отстъпката е за определен срок, тя ще бъде предварително упомената.

Промяна на планове

Ако искате да надстроите плана си, или да преминете към по-нисък, ние ще изчислим оставащите дни и цената преди датата на подновяване, и ще извършим промяната незабавно. Преминаването към по-нисък план, не е достъпно за нашите VPS услуги!

Отстъпки за периоди на наемане

Ако желаете да наемете услуга за повече от 1 месец, имаме специфични отстъпки:
3 месеца = 5% намаление, 6 месеца = 13% намаление, 12 месеца = 30% намаление.

Такси за първоначална настройка и прекратяване

Ние никога няма да Ви таксуваме за първа настройка на Вашата услуга! Вие можете да преинсталирате сървъра си и да извършвате различни настройки. За прекратяване на предплатена услуга, се дължи такса от €2,56.