Multi Theft Auto

San Andreas

MTA

ALPHA

Локация България: €3.00

Локация Германия:
€2.00 €1.00

Технически спецификации

 • Icon1 GB RAM
 • Icon10 GB SSD

Какво включва планът

 • IconСлотове по избор
 • IconГарантирано нисък пинг
 • IconБезплатна MySQL база данни
 • IconПоддръжка за допълнителни настройки

Отстъпки при предплащане
Локация България

 • IconТримесечно: €8.55 (-5%)
 • IconШестмесечно: €16.20 (-10%)
 • IconГодишно: €30.60 (-15%)

Отстъпки при предплащане
Локация Германия

 • IconТримесечно: €5.70 (-5%)
 • IconШестмесечно: €10.80 (-10%)
 • IconГодишно: €20.40 (-15%)

ИНФОРМАЦИЯ

ПРОИЗХОД

Multi Theft Auto (MTA) е модификация за мултиплейър, за версията на Microsoft Windows на игрите Rockstar North Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City и Grand Theft Auto: San Andreas, която добавя функционалност за онлайн мултиплейър. За Grand Theft Auto: San Andreas, модът също така служи като производен двигател на интерпретацията на RenderWare от Rockstar. Последната версия на Multi Theft Auto е за играта Grand Theft Auto: San Andreas и е изградена върху вече отворен механизъм за игри, който е в процес на разработка от няколко години и е единственият проект, който все още се поддържа активно. Механизмът, предоставя на потребителите всички необходими инструменти, от които се нуждаят, за да създадат свои собствени режими на игра и карти, като разкриват голяма част от оригиналната функционалност на играта чрез Lua скриптове.


ГЕЙМПЛЕЙ

Налични са опции за Deathmatch, ролева игра и състезателна игра. Някои елементи на играта включват контролно-пропускателни пунктове, spawn точки, бонуси, оръжия и различни обекти, вариращи от рампи до експлодиращи варели. Много онлайн сървъри съдържат персонализирани режими на игра, които използват скриптовия механизъм, предоставен с Multi Theft Auto. Има много жанрове на специфични игрови сървъри и общности, като ролеви игри в реалния живот, класически ролеви игри и общности за игри, които обслужват голямо разнообразие от различни режими на игра, понякога всички заедно в един сървър. Днес, средното количество сървъри за игри, които версията San Andreas на Multi Theft Auto (MTA:SA) съдържа, е 3000 до 4000 сървъра, с над 600 000 играчи месечно, разпределени по сървърите. Най-популярните сървъри за игри, имат постоянна средна стойност от 200 до 1000 онлайн играчи в играта.


БАНДИТЕ НА MULTI THEFT AUTO

След пускането на 0.1 се появиха банди (обикновено наричани "кланове"), които се опитват да станат най-добрите в MTA. Те действат много подобно на клановете в други популярни игри за много играчи, като обикновено имат свои собствени сървъри и уебсайтове, усъвършенствано лидерство и набиране на персонал и системи за позициониране, както и гангстерски войни или кланови мачове (понякога наричани "Scrimmages" или scrims за кратко), с други банди редовно.

MTA

MTA


ЧЗВ

Имате въпроси?
Ние имаме отговорите!

Icon
Общи въпроси

Основна информация

Icon
VPS хостинг

Научете повече за виртуалните сървъри

Icon
Права и поверителност

Ние се отнасяме сериозно към сигурността и поверителността

Icon
Цени и планове

Научете повече за плановете, плащанията и други

Icon
Общи въпроси

Основна информация

Какво е хостван игрален сървър?

Хостваният игрален сървър, е физически или виртуален сървър, който хоства сървърното копие на дадена игра. Това позволява на играчи от различни местоположения да се свързват с хоствания сървър, за да могат да се присъединят към един и същи виртуален свят, и да играят заедно.

Възможно ли е да получа тестов сървър?

Тестовите сървъри са достъпни само по IP адреси, за да се провери връзката, латентността и играта. Не предлагаме достъп до FTP или Pterodactyl.

Какво получавам за моята наета игрална услуга?

Получавате пълен SFTP достъп и контролен панел с конзола (Pterodactyl). За някои от старите игри, ние ще ви предоставим пълен FTP достъп.

Нямам необходимите знания! Ако нещо се обърка?

Нови ли сте в това? Без притеснения! Ние осигуряваме основна поддръжка на всички наши клиенти! Просто отворете билет и ще Ви помогнем!

Време за непрекъсната работа и поддръжка

Гарантираме 99,9% непрекъсната работа за всички наши услуги. Ако има планирана профилактика, тя ще бъде обявена предварително.

Мога ли да сменя локацията на своя игрален сървър?

Да. Ако не сте доволни от дадена локация, можем да мигрираме сървъра към друга.

Icon
VPS хостинг

Научете повече за виртуалните сървъри

Какво е VPS?

Виртуалният частен сървър (VPS), изпълнява собствено копие на операционна система (OS) и клиентите имат достъп на ниво суперпотребител до това копие, така че могат да инсталират почти всеки софтуер, който работи на нея. За много цели той е функционално еквивалентен на дедикиран физически сървър и тъй като е софтуерно дефиниран, може да бъде създаден и конфигуриран много по-лесно. Един виртуален сървър струва много по-малко от еквивалентен физически сървър. Въпреки това, тъй като виртуалните сървъри споделят основния физически хардуер с други VPS машини, производителността може да е по-ниска, в зависимост от натоварването на всички други работещи виртуални машини.

Получавам ли пълен root достъп до моя VPS?

Да. С виртуалния сървър, получавате парола за root достъп, чрез която имате пълни права върху сървъра и можете да инсталирате софтуера, който ви е необходим.

Предоставяте ли техническа поддръжка за управление на виртуални машини?

Всички наши виртуални машини се доставят като неуправляеми и Вие трябва да осигурите собствено управление, и контрол. Въпреки това, ние предоставяме техническа поддръжка при въпроси, свързани с проблеми, грешки или информация.

За кого е подходящ VPS?

Използването на VPS изисква основни познания по Linux администрация, както и инсталиране на допълнителен софтуер.

Искам да хоствам други игри на своя VPS, но не знам как да го направя. Можете ли да помогнете?

Можем да помогнем с основна информация за това как да хоствате други игри. По-задълбочени познания не могат да бъдат предоставени безплатно, тъй като се класифицират като системна администрация.

Мога ли да имам събдомейн за моя IP адрес?

Да. Можем да предоставим събдомейн безплатно. Примери: yoursite.d-serv.eu или yoursite.d-serv.uk

Icon
Права и поверителност

Ние се отнасяме сериозно към сигурността и поверителността

Харесвам сървърите на вашите клиенти. Можете ли да ми дадете някои от файловете им?

Не! Ние стриктно пазим файловете на нашите клиенти и не ги предоставяме на никого!

Имам програмисти за моя сървър. Мога ли да им дам права, за да ми помогнат?

Да, можете да дадете права на някой друг, но на свой собствен риск. Ние не поемаме отговорност за Вашите собствени решения и действия.

Искам да науча повече за моята защита на данните и поверителността!

Компанията гарантира пълна защита и поверителност на Вашите лични данни и файлове в съответствие със законите GDPR (ЕС), Data Protection Act 2018 (UK), The Copyright, Designs and Patents Act 1988 (UK).

Искам да прехвърля услугите си на друг потребител. Това възможно ли е?

Да, възможно е. Ще трябва да ни предоставите данните за контакт на новия собственик и собствеността ще бъде прехвърлена след приключване на нашата процедура.

Гарантирана ли е сигурността на файловете?

След получаване на Вашия гейм сървър, VPS или друга услуга, ние не осъществяваме достъп до Вашите файлове без Ваше разрешение. Ако се нуждаете от помощ и не можете да коригирате проблем с помощта на нашите ръководства, ще трябва да осъществим достъп до Вашите файлове, за да приложим корекция.

Icon
Цени и планове

Научете повече за плановете, плащанията и други

Плащания

Приемаме плащания чрез PayPal, Stripe, EasyPay, Revolut и директен превод по IBAN. Скоро ще бъдат добавени още начини на плащане!

Възстановяване на средства

Нашата мисия е да правим клиентите ни щастливи, но ако не сте доволни от нашите услуги, ние предоставяме частично възстановяване. Просто се свържете с нас!

Промоции

Промоциите ни важат за целия период на наемане на дадена услуга. Ако отстъпката е за определен срок, тя ще бъде предварително упомената.

Промяна на планове

Ако искате да надстроите плана си, или да преминете към по-нисък, ние ще изчислим оставащите дни и цената преди датата на подновяване, и ще извършим промяната незабавно. Преминаването към по-нисък план, не е достъпно за нашите VPS услуги!

Отстъпки за периоди на наемане

Ако желаете да наемете услуга за повече от 1 месец, имаме специфични отстъпки:
3 месеца = 5% намаление, 6 месеца = 13% намаление, 12 месеца = 30% намаление.

Такси за първоначална настройка и прекратяване

Ние никога няма да Ви таксуваме за първа настройка на Вашата услуга! Вие можете да преинсталирате сървъра си и да извършвате различни настройки. За прекратяване на предплатена услуга, се дължи такса от €2,56.