Актуални Sourcemod и Metamod версии - слотове по избор

Left 4 Dead 2

Left 4 Dead 2

CHARGER

Локация България: €5.00

Локация Германия:
€4.00 €3.00

Технически спецификации

 • Icon2 GB RAM
 • Icon15 GB SSD

Какво включва планът

 • IconБезплатен събдомейн
 • IconБезплатно резервно копие
 • IconБезплатна MySQL база данни
 • IconПоддръжка за допълнителни настройки

Отстъпки при предплащане
Локация България

 • IconТримесечно: €14.25 (-5%)
 • IconШестмесечно: €27.00 (-10%)
 • IconГодишно: €51.00 (-15%)

Отстъпки при предплащане
Локация Германия

 • IconТримесечно: €11.40 (-5%)
 • IconШестмесечно: €21.60 (-10%)
 • IconГодишно: €40.80 (-15%)

ИНФОРМАЦИЯ

ПРОИЗХОД

Left 4 Dead 2 е шутър от първо лице от 2009 година, разработен и публикуван от Valve. Продължението на Turtle Rock Studios Left 4 Dead (2008) и втората игра от поредицата Left 4 Dead, беше пусната за Microsoft Windows и Xbox 360 през Ноември 2009 година, Mac OS X през Октомври 2010 година и Linux през Юли 2013 година.


ГЕЙМПЛЕЙ

Left 4 Dead 2 се основава на кооперативно фокусиран геймплей и собствения механизъм на Valve (Source), същият механизъм на играта, използван в оригиналния Left 4 Dead. Действаща по време на последиците от апокалиптична пандемия, играта се фокусира върху четирима нови Оцелели, борещи се срещу орди от зомбита, известни като Заразените, които развиват тежка психоза и се държат изключително агресивно. Оцелелите трябва да си проправят път през пет кампании, разпръснати с безопасни къщи, които действат като контролно-пропускателни пунктове, с цел бягство на финала на всяка кампания. Геймплеят се променя процедурно от "AI Director 2.0", който следи представянето на играчите и коригира сценария, за да осигури динамично предизвикателство. Други нови функции включват нови видове специални инфектирани и арсенал от меле оръжия. Играта представя пет нови кампании, всяка от които се състои от три до пет по-малки нива.


ПОДДРЪЖКА ОТ ОБЩНОСТТА ЗА МОДИФИКАЦИЯ

Подобно на Left 4 Dead и други игри, базирани на Source Engine, редица играчи са създали нови карти, кампании и други варианти за Left 4 Dead 2, поддържани от Valve чрез техния комплект за разработка на софтуер за играта. С комплекта играчите са намерили начини да включат оригиналните кампании на Left 4 Dead в Left 4 Dead 2. Играчите също са намерили начини да увеличат броя на оцелелите до 16, като дублират графиките за съществуващите герои на оцелелите, ако е необходимо. Valve актуализира играта през Януари 2013 година, за да включи поддръжка за Steam Workshop, което позволява на потребителите да създават и споделят нови сценарии, карти, дрехи и оръжия, да създават промени, подобни на мутация, които могат да бъдат приложени към съществуващи карти. Следващата корекция през Февруари 2013 година, въвежда нова система за скриптове, Expanded Mutation System, която дава на програмистите повече контрол и опции за създаване на нови мутации, които могат да се играят на всяка карта, или за персонализиране на поведението в конкретни кампании; една такава създадена от потребителя мутация, предоставя изживяване, подобно на режима Zombie в Call of Duty: Black Ops II, позволявайки на играчите да купуват оръжия и барикади, за да се борят с напливи от зомбита.

ТРЕЙЛЪР


ЧЗВ

Имате въпроси?
Ние имаме отговорите!

Icon
Общи въпроси

Основна информация

Icon
VPS хостинг

Научете повече за виртуалните сървъри

Icon
Права и поверителност

Ние се отнасяме сериозно към сигурността и поверителността

Icon
Цени и планове

Научете повече за плановете, плащанията и други

Icon
Общи въпроси

Основна информация

Какво е хостван игрален сървър?

Хостваният игрален сървър, е физически или виртуален сървър, който хоства сървърното копие на дадена игра. Това позволява на играчи от различни местоположения да се свързват с хоствания сървър, за да могат да се присъединят към един и същи виртуален свят, и да играят заедно.

Възможно ли е да получа тестов сървър?

Тестовите сървъри са достъпни само по IP адреси, за да се провери връзката, латентността и играта. Не предлагаме достъп до FTP или Pterodactyl.

Какво получавам за моята наета игрална услуга?

Получавате пълен SFTP достъп и контролен панел с конзола (Pterodactyl). За някои от старите игри, ние ще ви предоставим пълен FTP достъп.

Нямам необходимите знания! Ако нещо се обърка?

Нови ли сте в това? Без притеснения! Ние осигуряваме основна поддръжка на всички наши клиенти! Просто отворете билет и ще Ви помогнем!

Време за непрекъсната работа и поддръжка

Гарантираме 99,9% непрекъсната работа за всички наши услуги. Ако има планирана профилактика, тя ще бъде обявена предварително.

Мога ли да сменя локацията на своя игрален сървър?

Да. Ако не сте доволни от дадена локация, можем да мигрираме сървъра към друга.

Icon
VPS хостинг

Научете повече за виртуалните сървъри

Какво е VPS?

Виртуалният частен сървър (VPS), изпълнява собствено копие на операционна система (OS) и клиентите имат достъп на ниво суперпотребител до това копие, така че могат да инсталират почти всеки софтуер, който работи на нея. За много цели той е функционално еквивалентен на дедикиран физически сървър и тъй като е софтуерно дефиниран, може да бъде създаден и конфигуриран много по-лесно. Един виртуален сървър струва много по-малко от еквивалентен физически сървър. Въпреки това, тъй като виртуалните сървъри споделят основния физически хардуер с други VPS машини, производителността може да е по-ниска, в зависимост от натоварването на всички други работещи виртуални машини.

Получавам ли пълен root достъп до моя VPS?

Да. С виртуалния сървър, получавате парола за root достъп, чрез която имате пълни права върху сървъра и можете да инсталирате софтуера, който ви е необходим.

Предоставяте ли техническа поддръжка за управление на виртуални машини?

Всички наши виртуални машини се доставят като неуправляеми и Вие трябва да осигурите собствено управление, и контрол. Въпреки това, ние предоставяме техническа поддръжка при въпроси, свързани с проблеми, грешки или информация.

За кого е подходящ VPS?

Използването на VPS изисква основни познания по Linux администрация, както и инсталиране на допълнителен софтуер.

Искам да хоствам други игри на своя VPS, но не знам как да го направя. Можете ли да помогнете?

Можем да помогнем с основна информация за това как да хоствате други игри. По-задълбочени познания не могат да бъдат предоставени безплатно, тъй като се класифицират като системна администрация.

Мога ли да имам събдомейн за моя IP адрес?

Да. Можем да предоставим събдомейн безплатно. Примери: yoursite.d-serv.eu или yoursite.d-serv.uk

Icon
Права и поверителност

Ние се отнасяме сериозно към сигурността и поверителността

Харесвам сървърите на вашите клиенти. Можете ли да ми дадете някои от файловете им?

Не! Ние стриктно пазим файловете на нашите клиенти и не ги предоставяме на никого!

Имам програмисти за моя сървър. Мога ли да им дам права, за да ми помогнат?

Да, можете да дадете права на някой друг, но на свой собствен риск. Ние не поемаме отговорност за Вашите собствени решения и действия.

Искам да науча повече за моята защита на данните и поверителността!

Компанията гарантира пълна защита и поверителност на Вашите лични данни и файлове в съответствие със законите GDPR (ЕС), Data Protection Act 2018 (UK), The Copyright, Designs and Patents Act 1988 (UK).

Искам да прехвърля услугите си на друг потребител. Това възможно ли е?

Да, възможно е. Ще трябва да ни предоставите данните за контакт на новия собственик и собствеността ще бъде прехвърлена след приключване на нашата процедура.

Гарантирана ли е сигурността на файловете?

След получаване на Вашия гейм сървър, VPS или друга услуга, ние не осъществяваме достъп до Вашите файлове без Ваше разрешение. Ако се нуждаете от помощ и не можете да коригирате проблем с помощта на нашите ръководства, ще трябва да осъществим достъп до Вашите файлове, за да приложим корекция.

Icon
Цени и планове

Научете повече за плановете, плащанията и други

Плащания

Приемаме плащания чрез PayPal, Stripe, EasyPay, Revolut и директен превод по IBAN. Скоро ще бъдат добавени още начини на плащане!

Възстановяване на средства

Нашата мисия е да правим клиентите ни щастливи, но ако не сте доволни от нашите услуги, ние предоставяме частично възстановяване. Просто се свържете с нас!

Промоции

Промоциите ни важат за целия период на наемане на дадена услуга. Ако отстъпката е за определен срок, тя ще бъде предварително упомената.

Промяна на планове

Ако искате да надстроите плана си, или да преминете към по-нисък, ние ще изчислим оставащите дни и цената преди датата на подновяване, и ще извършим промяната незабавно. Преминаването към по-нисък план, не е достъпно за нашите VPS услуги!

Отстъпки за периоди на наемане

Ако желаете да наемете услуга за повече от 1 месец, имаме специфични отстъпки:
3 месеца = 5% намаление, 6 месеца = 13% намаление, 12 месеца = 30% намаление.

Такси за първоначална настройка и прекратяване

Ние никога няма да Ви таксуваме за първа настройка на Вашата услуга! Вие можете да преинсталирате сървъра си и да извършвате различни настройки. За прекратяване на предплатена услуга, се дължи такса от €2,56.