Steam Workshop Мод Поддръжка

KILLING FLOOR 2

Killing Floor 2

VOLTER

Локация България: €12.00

Локация Германия: €11.00

Технически спецификации

 • Icon4 GB RAM
 • Icon40 GB SSD
 • Icon2 ядра

Какво включва планът

 • IconГарантирана игра без лаг
 • IconБезплатна MySQL база данни
 • IconБезплатно резервно копие
 • IconНормален приоритет на процесора

Отстъпки при предплащане
Локация България

 • IconТримесечно: €34.20 (-5%)
 • IconШестмесечно: €64.80 (-10%)
 • IconГодишно: €122.40 (-15%)

Отстъпки при предплащане
Локация Германия

 • IconТримесечно: €31.35 (-5%)
 • IconШестмесечно: €59.40 (-10%)
 • IconГодишно: €112.20 (-15%)

Информация

ПРОИЗХОД

Killing Floor 2 е видеоигра със стрелба от първо лице, разработена и публикувана от Tripwire Interactive, с по-късна поддръжка от Sabre Interactive. Това е продължение на Killing Floor от 2009 година. Версията за ранен достъп на играта, беше пусната за Microsoft Windows през Април 2015 година, а играта беше пусната официално през Ноември 2016 година за Windows и PlayStation 4, и през Август 2017 година за Xbox One. Играта използва Unreal Engine 3 на Epic Games.


ГЕЙМПЛЕЙ

Играта е базирана на събития от Killing Floor, в която биотехнологичната фирма Horzine, се опитва да създаде военни клонинги и бива отвлечена от луд изследовател, който пуска клонингите в Обединеното Кралство. В Killing Floor 2, която се развива месец след първата игра, епидемията се разпространява извън Европа, причинявайки колапс на правителства и отказ на комуникационни системи. Играта, се състои от играчи, които се бият през вълни от подобни на зомбита екземпляри, известни като „Zeds“. С преминаването на вълните, броят на враговете ще се увеличава; различни типове врагове ще се въвеждат, докато играчите завършват всяка вълна, кулминирайки с битка срещу босове, като последна вълна. Броят на враговете се определя от броя на играчите в играта. Характерът на боса, се определя на случаен принцип в началото на последната вълна и всеки бос, може да бъде победен по различен начин. Играчите се оборудват с оръжия за меле и огнестрелни оръжия, лечебна спринцовка и заварчик, използван за блокиране на проходи. Случайни оръжия, амуниции и броня, могат да бъдат намерени чрез изследване на нивото, въпреки че играчите имат ограничение на теглото, което могат да носят.


МУЗИКА

Саундтракът за Killing Floor 2, беше издаден от Solid State Records на 21 Април 2015 година. Той включва оригинални композиции от zYnthetic, както и метъл парчета от различни изпълнители. Jørn Tillnes от Soundtrack Geek, даде на саундтрака 9/10 и заяви, че е "много готин и различен вид музика. Тук няма оркестрови или епични моменти, просто чист индустриален метъл. Не е страхотен през цялото време, но не можете да надминете чувството, което изпитвате, когато слушате това. Това е резултат, който умира да бъде поставен в страхотна игра, каквато според мен е Killing Floor 2."

ТРЕЙЛЪР


ЧЗВ

Имате въпроси?
Ние имаме отговорите!

Icon
Общи въпроси

Основна информация

Icon
VPS хостинг

Научете повече за виртуалните сървъри

Icon
Права и поверителност

Ние се отнасяме сериозно към сигурността и поверителността

Icon
Цени и планове

Научете повече за плановете, плащанията и други

Icon
Общи въпроси

Основна информация

Какво е хостван игрален сървър?

Хостваният игрален сървър, е физически или виртуален сървър, който хоства сървърното копие на дадена игра. Това позволява на играчи от различни местоположения да се свързват с хоствания сървър, за да могат да се присъединят към един и същи виртуален свят, и да играят заедно.

Възможно ли е да получа тестов сървър?

Тестовите сървъри са достъпни само по IP адреси, за да се провери връзката, латентността и играта. Не предлагаме достъп до FTP или Pterodactyl.

Какво получавам за моята наета игрална услуга?

Получавате пълен SFTP достъп и контролен панел с конзола (Pterodactyl). За някои от старите игри, ние ще ви предоставим пълен FTP достъп.

Нямам необходимите знания! Ако нещо се обърка?

Нови ли сте в това? Без притеснения! Ние осигуряваме основна поддръжка на всички наши клиенти! Просто отворете билет и ще Ви помогнем!

Време за непрекъсната работа и поддръжка

Гарантираме 99,9% непрекъсната работа за всички наши услуги. Ако има планирана профилактика, тя ще бъде обявена предварително.

Мога ли да сменя локацията на своя игрален сървър?

Да. Ако не сте доволни от дадена локация, можем да мигрираме сървъра към друга.

Icon
VPS хостинг

Научете повече за виртуалните сървъри

Какво е VPS?

Виртуалният частен сървър (VPS), изпълнява собствено копие на операционна система (OS) и клиентите имат достъп на ниво суперпотребител до това копие, така че могат да инсталират почти всеки софтуер, който работи на нея. За много цели той е функционално еквивалентен на дедикиран физически сървър и тъй като е софтуерно дефиниран, може да бъде създаден и конфигуриран много по-лесно. Един виртуален сървър струва много по-малко от еквивалентен физически сървър. Въпреки това, тъй като виртуалните сървъри споделят основния физически хардуер с други VPS машини, производителността може да е по-ниска, в зависимост от натоварването на всички други работещи виртуални машини.

Получавам ли пълен root достъп до моя VPS?

Да. С виртуалния сървър, получавате парола за root достъп, чрез която имате пълни права върху сървъра и можете да инсталирате софтуера, който ви е необходим.

Предоставяте ли техническа поддръжка за управление на виртуални машини?

Всички наши виртуални машини се доставят като неуправляеми и Вие трябва да осигурите собствено управление, и контрол. Въпреки това, ние предоставяме техническа поддръжка при въпроси, свързани с проблеми, грешки или информация.

За кого е подходящ VPS?

Използването на VPS изисква основни познания по Linux администрация, както и инсталиране на допълнителен софтуер.

Искам да хоствам други игри на своя VPS, но не знам как да го направя. Можете ли да помогнете?

Можем да помогнем с основна информация за това как да хоствате други игри. По-задълбочени познания не могат да бъдат предоставени безплатно, тъй като се класифицират като системна администрация.

Мога ли да имам събдомейн за моя IP адрес?

Да. Можем да предоставим събдомейн безплатно. Примери: yoursite.d-serv.eu или yoursite.d-serv.uk

Icon
Права и поверителност

Ние се отнасяме сериозно към сигурността и поверителността

Харесвам сървърите на вашите клиенти. Можете ли да ми дадете някои от файловете им?

Не! Ние стриктно пазим файловете на нашите клиенти и не ги предоставяме на никого!

Имам програмисти за моя сървър. Мога ли да им дам права, за да ми помогнат?

Да, можете да дадете права на някой друг, но на свой собствен риск. Ние не поемаме отговорност за Вашите собствени решения и действия.

Искам да науча повече за моята защита на данните и поверителността!

Компанията гарантира пълна защита и поверителност на Вашите лични данни и файлове в съответствие със законите GDPR (ЕС), Data Protection Act 2018 (UK), The Copyright, Designs and Patents Act 1988 (UK).

Искам да прехвърля услугите си на друг потребител. Това възможно ли е?

Да, възможно е. Ще трябва да ни предоставите данните за контакт на новия собственик и собствеността ще бъде прехвърлена след приключване на нашата процедура.

Гарантирана ли е сигурността на файловете?

След получаване на Вашия гейм сървър, VPS или друга услуга, ние не осъществяваме достъп до Вашите файлове без Ваше разрешение. Ако се нуждаете от помощ и не можете да коригирате проблем с помощта на нашите ръководства, ще трябва да осъществим достъп до Вашите файлове, за да приложим корекция.

Icon
Цени и планове

Научете повече за плановете, плащанията и други

Плащания

Приемаме плащания чрез PayPal, Stripe, EasyPay, Revolut и директен превод по IBAN. Скоро ще бъдат добавени още начини на плащане!

Възстановяване на средства

Нашата мисия е да правим клиентите ни щастливи, но ако не сте доволни от нашите услуги, ние предоставяме частично възстановяване. Просто се свържете с нас!

Промоции

Промоциите ни важат за целия период на наемане на дадена услуга. Ако отстъпката е за определен срок, тя ще бъде предварително упомената.

Промяна на планове

Ако искате да надстроите плана си, или да преминете към по-нисък, ние ще изчислим оставащите дни и цената преди датата на подновяване, и ще извършим промяната незабавно. Преминаването към по-нисък план, не е достъпно за нашите VPS услуги!

Отстъпки за периоди на наемане

Ако желаете да наемете услуга за повече от 1 месец, имаме специфични отстъпки:
3 месеца = 5% намаление, 6 месеца = 13% намаление, 12 месеца = 30% намаление.

Такси за първоначална настройка и прекратяване

Ние никога няма да Ви таксуваме за първа настройка на Вашата услуга! Вие можете да преинсталирате сървъра си и да извършвате различни настройки. За прекратяване на предплатена услуга, се дължи такса от €2,56.