Актуална Sourcemod версия

Day Of Defeat: Source

Day Of Defeat: Source

ANZIO

8 слота: €4.40

Технически спецификации

 • IconНормален приоритет на процесора
 • IconНеограничено SSD пространство

Какво включва планът

 • IconАктуална Sourcemod версия
 • IconГарантирано нисък пинг
 • IconПълен FTP достъп
 • IconБезплатна MySQL база данни
 • IconБезплатно резервно копие

Допълнителна информация

 • Icon2 локации

AVALANCHE

24 слота: €6.60

Технически спецификации

 • IconНормален приоритет на процесора
 • IconНеограничено SSD пространство

Какво включва планът

 • IconАктуална Sourcemod версия
 • IconГарантирано нисък пинг
 • IconПълен FTP достъп
 • IconБезплатна MySQL база данни
 • IconБезплатно резервно копие

Допълнителна информация

 • Icon2 локации

FLASH

32 слота: €7.70

Технически спецификации

 • IconНормален приоритет на процесора
 • IconНеограничено SSD пространство

Какво включва планът

 • IconАктуална Sourcemod версия
 • IconГарантирано нисък пинг
 • IconПълен FTP достъп
 • IconБезплатна MySQL база данни
 • IconБезплатно резервно копие

Допълнителна информация

 • Icon2 локации

ИНФОРМАЦИЯ

ПРОИЗХОД

Day of Defeat: Source е екипна онлайн мултиплейър игра със стрелба от първо лице, разработена от Valve. Действаща през Втората световна война, играта е римейк на Day of Defeat. Тя беше актуализирана от механизма GoldSrc, използван от неговия предшественик, до механизма Source и римейк на моделите на играта. Играта беше пусната за Microsoft Windows на 26 Септември 2005 година, разпространявана чрез Steam от Valve. Дистрибуцията на дребно на играта, беше предоставена от Electronic Arts.


ГЕЙМПЛЕЙ

Day of Defeat: Source се развива през Втората световна война, по-специално Европейския театър през 1944 г. Играчите се присъединяват към силите на армията на Съединените щати или на германския Вермахт и се състезават един срещу друг в различни режими на игра. Играчите избират от един от шестте класа, за които да играят, всеки със собствена роля в отбора. Героите на играчите не могат да си позволят да понесат големи щети, тъй като при някои обстоятелства могат да бъдат убити от един куршум, принуждавайки играчите да използват прикритие, за да останат живи. Когато персонаж на играч умре, този играч започва кратко обратно броене за подкрепления. Всички оръжия в играта имат реалистични граници за тяхното използване. Първоначално играта беше пусната с четири карти, въпреки че по-късните актуализации въведоха пет нови нива и осем произведени от общността карти, поддържани от Valve. Нивата на играта са базирани след реални битки в кампаниите на Съюзниците в Италия, Сицилия и Франция, като Falaise pocket или плажните десанти на Operation Shingle в Anzio, както и измислени битки. Всяка битка може да се проведе в няколко среди, като градски улици, сгради и канализация. Онлайн играта може да поддържа максимум 32 играчи.


ИГРОВИ РЕЖИМИ

Има два основни режима на игра в Day of Defeat: Source - териториален контрол и детонация. В картите за териториален контрол, играчите трябва да се борят за контрол над всички стратегически точки на картата. Стратегическите точки приемат различни форми, като например унищожен танк на улица или полета и сгради, и са обозначени с флаг в близост, който показва армейските цветове на отбора, който контролира точката. Точките се улавят от определен брой членове на екипа, заобикалящи точката, като тя се улавя моментално или след няколко секунди. Играчите от другата страна, могат да попречат на улавянето, като стоят в зоната на улавяне по време на процеса, или като убият вражеските играчи в точката. Първата страна, която държи всички точки едновременно, печели рунда. Целта на нивото на детонация, е да поставите и детонирате експлозивни устройства на редица вражески позиции, които могат да се състоят от зенитни оръдия, танкове и бронирани автомобили. Някои позиции трябва да бъдат ударени два пъти, за да бъдат унищожени. Играчите могат да защитят своите позиции, като обезвредят експлозивите, преди да детонират. В един вариант на този режим на игра, едната страна трябва да защитава позициите си за определен период от време, като унищожаването на всяка част от оборудването дава на вражеския отбор повече време. Защитниците печелят, ако могат да задържат позициите си достатъчно дълго, за да изтече времето, докато нападателите печелят, когато всички цели са унищожени. В алтернативната версия и двата отбора трябва да атакуват целите на другия, докато защитават своите. Първият отбор, който унищожи цялото оборудване на врага, печели.

ТРЕЙЛЪР


ЧЗВ

Имате въпроси?
Ние имаме отговорите!

Icon
Общи въпроси

Основна информация

Icon
VPS хостинг

Научете повече за виртуалните сървъри

Icon
Права и поверителност

Ние се отнасяме сериозно към сигурността и поверителността

Icon
Цени и планове

Научете повече за плановете, плащанията и други

Icon
Общи въпроси

Основна информация

Какво е хостван игрален сървър?

Хостваният игрален сървър, е физически или виртуален сървър, който хоства сървърното копие на дадена игра. Това позволява на играчи от различни местоположения да се свързват с хоствания сървър, за да могат да се присъединят към един и същи виртуален свят, и да играят заедно.

Възможно ли е да получа тестов сървър?

Тестовите сървъри са достъпни само по IP адреси, за да се провери връзката, латентността и играта. Не предлагаме достъп до FTP или Pterodactyl.

Какво получавам за моята наета игрална услуга?

Получавате пълен SFTP достъп и контролен панел с конзола (Pterodactyl). За някои от старите игри, ние ще ви предоставим пълен FTP достъп.

Нямам необходимите знания! Ако нещо се обърка?

Нови ли сте в това? Без притеснения! Ние осигуряваме основна поддръжка на всички наши клиенти! Просто отворете билет и ще Ви помогнем!

Време за непрекъсната работа и поддръжка

Гарантираме 99,9% непрекъсната работа за всички наши услуги. Ако има планирана профилактика, тя ще бъде обявена предварително.

Мога ли да сменя локацията на своя игрален сървър?

Да. Ако не сте доволни от дадена локация, можем да мигрираме сървъра към друга.

Icon
VPS хостинг

Научете повече за виртуалните сървъри

Какво е VPS?

Виртуалният частен сървър (VPS), изпълнява собствено копие на операционна система (OS) и клиентите имат достъп на ниво суперпотребител до това копие, така че могат да инсталират почти всеки софтуер, който работи на нея. За много цели той е функционално еквивалентен на дедикиран физически сървър и тъй като е софтуерно дефиниран, може да бъде създаден и конфигуриран много по-лесно. Един виртуален сървър струва много по-малко от еквивалентен физически сървър. Въпреки това, тъй като виртуалните сървъри споделят основния физически хардуер с други VPS машини, производителността може да е по-ниска, в зависимост от натоварването на всички други работещи виртуални машини.

Получавам ли пълен root достъп до моя VPS?

Да. С виртуалния сървър, получавате парола за root достъп, чрез която имате пълни права върху сървъра и можете да инсталирате софтуера, който ви е необходим.

Предоставяте ли техническа поддръжка за управление на виртуални машини?

Всички наши виртуални машини се доставят като неуправляеми и Вие трябва да осигурите собствено управление, и контрол. Въпреки това, ние предоставяме техническа поддръжка при въпроси, свързани с проблеми, грешки или информация.

За кого е подходящ VPS?

Използването на VPS изисква основни познания по Linux администрация, както и инсталиране на допълнителен софтуер.

Искам да хоствам други игри на своя VPS, но не знам как да го направя. Можете ли да помогнете?

Можем да помогнем с основна информация за това как да хоствате други игри. По-задълбочени познания не могат да бъдат предоставени безплатно, тъй като се класифицират като системна администрация.

Мога ли да имам събдомейн за моя IP адрес?

Да. Можем да предоставим събдомейн безплатно. Примери: yoursite.d-serv.eu или yoursite.d-serv.uk

Icon
Права и поверителност

Ние се отнасяме сериозно към сигурността и поверителността

Харесвам сървърите на вашите клиенти. Можете ли да ми дадете някои от файловете им?

Не! Ние стриктно пазим файловете на нашите клиенти и не ги предоставяме на никого!

Имам програмисти за моя сървър. Мога ли да им дам права, за да ми помогнат?

Да, можете да дадете права на някой друг, но на свой собствен риск. Ние не поемаме отговорност за Вашите собствени решения и действия.

Искам да науча повече за моята защита на данните и поверителността!

Компанията гарантира пълна защита и поверителност на Вашите лични данни и файлове в съответствие със законите GDPR (ЕС), Data Protection Act 2018 (UK), The Copyright, Designs and Patents Act 1988 (UK).

Искам да прехвърля услугите си на друг потребител. Това възможно ли е?

Да, възможно е. Ще трябва да ни предоставите данните за контакт на новия собственик и собствеността ще бъде прехвърлена след приключване на нашата процедура.

Гарантирана ли е сигурността на файловете?

След получаване на Вашия гейм сървър, VPS или друга услуга, ние не осъществяваме достъп до Вашите файлове без Ваше разрешение. Ако се нуждаете от помощ и не можете да коригирате проблем с помощта на нашите ръководства, ще трябва да осъществим достъп до Вашите файлове, за да приложим корекция.

Icon
Цени и планове

Научете повече за плановете, плащанията и други

Плащания

Приемаме плащания чрез PayPal, Stripe, EasyPay, Revolut и директен превод по IBAN. Скоро ще бъдат добавени още начини на плащане!

Възстановяване на средства

Нашата мисия е да правим клиентите ни щастливи, но ако не сте доволни от нашите услуги, ние предоставяме частично възстановяване. Просто се свържете с нас!

Промоции

Промоциите ни важат за целия период на наемане на дадена услуга. Ако отстъпката е за определен срок, тя ще бъде предварително упомената.

Промяна на планове

Ако искате да надстроите плана си, или да преминете към по-нисък, ние ще изчислим оставащите дни и цената преди датата на подновяване, и ще извършим промяната незабавно. Преминаването към по-нисък план, не е достъпно за нашите VPS услуги!

Отстъпки за периоди на наемане

Ако желаете да наемете услуга за повече от 1 месец, имаме специфични отстъпки:
3 месеца = 5% намаление, 6 месеца = 13% намаление, 12 месеца = 30% намаление.

Такси за първоначална настройка и прекратяване

Ние никога няма да Ви таксуваме за първа настройка на Вашата услуга! Вие можете да преинсталирате сървъра си и да извършвате различни настройки. За прекратяване на предплатена услуга, се дължи такса от €2,56.