SteamCMD И ДОПЪЛНИТЕЛНИ ИНСТРУМЕНТИ

ARK SURVIVAL EVOLVED

ARK

TEK

Локация България: €16.00

Локация Германия: €15.00

Технически спецификации

 • Icon8 GB RAM
 • Icon40 GB SSD
 • Icon3 ядра

Какво включва планът

 • IconГарантирана игра без лаг
 • IconБезплатна MySQL база данни
 • IconБезплатно резервно копие
 • IconНормален приоритет на процесора

Отстъпки при предплащане
Локация България

 • IconТримесечно: €45.60 (-5%)
 • IconШестмесечно: €86.40 (-10%)
 • IconГодишно: €163.20 (-15%)

Отстъпки при предплащане
Локация Германия

 • IconТримесечно: €42.75 (-5%)
 • IconШестмесечно: €81.00 (-10%)
 • IconГодишно: €153.00 (-15%)

ИНФОРМАЦИЯ

ПРОИЗХОД

Ark: Survival Evolved (стилизирана като ARK) е екшън-приключенска видеоигра за оцеляване от 2017 година, разработена от Studio Wildcard. Разработката започва през Октомври 2014 година, където за първи път бе пусната на компютър като заглавие с ранен достъп в средата на 2015 година. Екипът за разработка провежда проучване на физическия външен вид на животните, но взима творчески лиценз за целите на играта. Instinct Games, Efecto Studios и Virtual Basement са наети да улеснят разработването на играта. Играта бе пусната през Август 2017 година за PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows, OS X и Linux, с версии за Android, iOS и Nintendo Switch през 2018 година, версия за Stadia през 2021 година и втора, отделна версия за Nintendo Switch през 2022 година.


ГЕЙМПЛЕЙ

Ark: Survival Evolved е екшън-приключенска игра за оцеляване, която се развива в среда на отворен свят с динамичен цикъл ден-нощ и се играе от гледна точка на трето или първо лице. За да оцелеят, играчите трябва да създадат база с огън и оръжия; допълнителни дейности, като опитомяване и хранене на динозаври, изискват повече ресурси. Светът на играта, известен като "ARK", е приблизително 48 км2. Има приблизително 36 км2 земя с 12 км2 океан. Съществата, които населяват света на Ark, в момента са 176. В ранните версии на играта почти всички същества са били истински динозаври и други праисторически същества, но с напредването на историята са добавени митични същества като Wyvern, Griffin, Golem и Phoenix са добавени. Като разширенията бяха пуснати, напълно оригинални същества, като Karkinos и Velonasaur, също си проправяха път в играта, както и оригинални роботизирани същества като Enforcer и Scout.


ИГРОВИ РЕЖИМИ

На 16 Март 2016 година, игровият режим Survival of the Fittest беше пуснат в ранен достъп като безплатна самостоятелна игра без микротранзакции; беше планирано да стартира напълно в средата на 2016 година, но в крайна сметка беше обединен обратно с основната игра, тъй като екипът за разработка не желаеше да монетизира релийза и искаше да гарантира, че модерите могат да прилагат комплекта за разработка на Survival Evolved, за да създават модове за Survival of the Fittest. Предстоят различни турнири по електронни спортове в режима на игра с награден фонд от 50 000 щатски долара. Играчите, които са играли Survival of the Fittest преди да бъде обединена обратно в основната игра, могат да продължат да играят играта, без да плащат допълнителни разходи, докато новите играчи трябва да платят, преди да получат достъп до нея. Тя ще бъде достъпна за всеки играч, който закупи основната игра. На 25 Март 2019 година, разработчиците на игри обявиха нов режим на игра: Classic PVP. Новият режим на игра беше предоставен за компютри на 2 Април 2019 година. Актуализацията има за цел да върне PVP мета обратно към по-ранните дни на Ark, чрез групирани сървъри с ограничения като: без официални племенни съюзи, ограничения за размера на племето, липса на еволюционни събития, неукротими Tek динозаври, без достъп до съдържание за аберации и изчезване, без Tek Engrams и намалено мащабиране на щетите от оръжията.

ТРЕЙЛЪР


ЧЗВ

Имате въпроси?
Ние имаме отговорите!

Icon
Общи въпроси

Основна информация

Icon
VPS хостинг

Научете повече за виртуалните сървъри

Icon
Права и поверителност

Ние се отнасяме сериозно към сигурността и поверителността

Icon
Цени и планове

Научете повече за плановете, плащанията и други

Icon
Общи въпроси

Основна информация

Какво е хостван игрален сървър?

Хостваният игрален сървър, е физически или виртуален сървър, който хоства сървърното копие на дадена игра. Това позволява на играчи от различни местоположения да се свързват с хоствания сървър, за да могат да се присъединят към един и същи виртуален свят, и да играят заедно.

Възможно ли е да получа тестов сървър?

Тестовите сървъри са достъпни само по IP адреси, за да се провери връзката, латентността и играта. Не предлагаме достъп до FTP или Pterodactyl.

Какво получавам за моята наета игрална услуга?

Получавате пълен SFTP достъп и контролен панел с конзола (Pterodactyl). За някои от старите игри, ние ще ви предоставим пълен FTP достъп.

Нямам необходимите знания! Ако нещо се обърка?

Нови ли сте в това? Без притеснения! Ние осигуряваме основна поддръжка на всички наши клиенти! Просто отворете билет и ще Ви помогнем!

Време за непрекъсната работа и поддръжка

Гарантираме 99,9% непрекъсната работа за всички наши услуги. Ако има планирана профилактика, тя ще бъде обявена предварително.

Мога ли да сменя локацията на своя игрален сървър?

Да. Ако не сте доволни от дадена локация, можем да мигрираме сървъра към друга.

Icon
VPS хостинг

Научете повече за виртуалните сървъри

Какво е VPS?

Виртуалният частен сървър (VPS), изпълнява собствено копие на операционна система (OS) и клиентите имат достъп на ниво суперпотребител до това копие, така че могат да инсталират почти всеки софтуер, който работи на нея. За много цели той е функционално еквивалентен на дедикиран физически сървър и тъй като е софтуерно дефиниран, може да бъде създаден и конфигуриран много по-лесно. Един виртуален сървър струва много по-малко от еквивалентен физически сървър. Въпреки това, тъй като виртуалните сървъри споделят основния физически хардуер с други VPS машини, производителността може да е по-ниска, в зависимост от натоварването на всички други работещи виртуални машини.

Получавам ли пълен root достъп до моя VPS?

Да. С виртуалния сървър, получавате парола за root достъп, чрез която имате пълни права върху сървъра и можете да инсталирате софтуера, който ви е необходим.

Предоставяте ли техническа поддръжка за управление на виртуални машини?

Всички наши виртуални машини се доставят като неуправляеми и Вие трябва да осигурите собствено управление, и контрол. Въпреки това, ние предоставяме техническа поддръжка при въпроси, свързани с проблеми, грешки или информация.

За кого е подходящ VPS?

Използването на VPS изисква основни познания по Linux администрация, както и инсталиране на допълнителен софтуер.

Искам да хоствам други игри на своя VPS, но не знам как да го направя. Можете ли да помогнете?

Можем да помогнем с основна информация за това как да хоствате други игри. По-задълбочени познания не могат да бъдат предоставени безплатно, тъй като се класифицират като системна администрация.

Мога ли да имам събдомейн за моя IP адрес?

Да. Можем да предоставим събдомейн безплатно. Примери: yoursite.d-serv.eu или yoursite.d-serv.uk

Icon
Права и поверителност

Ние се отнасяме сериозно към сигурността и поверителността

Харесвам сървърите на вашите клиенти. Можете ли да ми дадете някои от файловете им?

Не! Ние стриктно пазим файловете на нашите клиенти и не ги предоставяме на никого!

Имам програмисти за моя сървър. Мога ли да им дам права, за да ми помогнат?

Да, можете да дадете права на някой друг, но на свой собствен риск. Ние не поемаме отговорност за Вашите собствени решения и действия.

Искам да науча повече за моята защита на данните и поверителността!

Компанията гарантира пълна защита и поверителност на Вашите лични данни и файлове в съответствие със законите GDPR (ЕС), Data Protection Act 2018 (UK), The Copyright, Designs and Patents Act 1988 (UK).

Искам да прехвърля услугите си на друг потребител. Това възможно ли е?

Да, възможно е. Ще трябва да ни предоставите данните за контакт на новия собственик и собствеността ще бъде прехвърлена след приключване на нашата процедура.

Гарантирана ли е сигурността на файловете?

След получаване на Вашия гейм сървър, VPS или друга услуга, ние не осъществяваме достъп до Вашите файлове без Ваше разрешение. Ако се нуждаете от помощ и не можете да коригирате проблем с помощта на нашите ръководства, ще трябва да осъществим достъп до Вашите файлове, за да приложим корекция.

Icon
Цени и планове

Научете повече за плановете, плащанията и други

Плащания

Приемаме плащания чрез PayPal, Stripe, EasyPay, Revolut и директен превод по IBAN. Скоро ще бъдат добавени още начини на плащане!

Възстановяване на средства

Нашата мисия е да правим клиентите ни щастливи, но ако не сте доволни от нашите услуги, ние предоставяме частично възстановяване. Просто се свържете с нас!

Промоции

Промоциите ни важат за целия период на наемане на дадена услуга. Ако отстъпката е за определен срок, тя ще бъде предварително упомената.

Промяна на планове

Ако искате да надстроите плана си, или да преминете към по-нисък, ние ще изчислим оставащите дни и цената преди датата на подновяване, и ще извършим промяната незабавно. Преминаването към по-нисък план, не е достъпно за нашите VPS услуги!

Отстъпки за периоди на наемане

Ако желаете да наемете услуга за повече от 1 месец, имаме специфични отстъпки:
3 месеца = 5% намаление, 6 месеца = 13% намаление, 12 месеца = 30% намаление.

Такси за първоначална настройка и прекратяване

Ние никога няма да Ви таксуваме за първа настройка на Вашата услуга! Вие можете да преинсталирате сървъра си и да извършвате различни настройки. За прекратяване на предплатена услуга, се дължи такса от €2,56.