Navezgane / Random Gen worlds

7 Days To Die

7 Days To Die

DEMOLISHER

2-4 играчи

Локация България: €18.00

Локация Германия: €17.00

Технически спецификации

 • Icon6 GB RAM
 • Icon60 GB SSD
 • Icon3 ядра

Какво включва планът

 • IconВерсия А20.6 Stable
 • IconNavezgane (6144км)
 • IconБезплатно резервно копие

Отстъпки при предплащане
Локация България

 • IconТримесечно: €51.30 (-5%)
 • IconШестмесечно: €97.20 (-10%)
 • IconГодишно: €183.60 (-15%)

Отстъпки при предплащане
Локация Германия

 • IconТримесечно: €48.45 (-5%)
 • IconШестмесечно: €91.80 (-10%)
 • IconГодишно: €173.40 (-15%)

Допълнителна информация

 • IconVanilla сървър (без модове)

SURVIVOR

8-16 играчи

Локация България: €32.00

Локация Германия: €31.00

Технически спецификации

 • Icon12 GB RAM
 • Icon100 GB SSD
 • Icon5 ядра

Какво включва планът

 • IconВерсия А20.6 Stable
 • IconNavezgane (6144км), Random Gen 6k или Random Gen 8k
 • IconБезплатно резервно копие

Отстъпки при предплащане
Локация България

 • IconТримесечно: €91.20 (-5%)
 • IconШестмесечно: €172.80 (-10%)
 • IconГодишно: €326.40 (-15%)

Отстъпки при предплащане
Локация Германия

 • IconТримесечно: €88.35 (-5%)
 • IconШестмесечно: €167.40 (-10%)
 • IconГодишно: €316.20 (-15%)

Допълнителна информация

 • IconDarkness Falls, Ravenhearst, War of the Walkers, War3zuk модове

VULTURE

16+ играчи

Локация България: €40.00

Локация Германия: €39.00

Технически спецификации

 • Icon16 GB RAM
 • Icon120 GB SSD
 • Icon6 ядра

Какво включва планът

 • IconВерсия А20.6 Stable
 • IconNavezgane (6144км), Random Gen 6k, Random Gen 8k или Random Gen 10k
 • IconБезплатно резервно копие

Отстъпки при предплащане
Локация България

 • IconТримесечно: €114.00 (-5%)
 • IconШестмесечно: €216.00 (-10%)
 • IconГодишно: €408.00 (-15%)

Отстъпки при предплащане
Локация Германия

 • IconТримесечно: €111.15 (-5%)
 • IconШестмесечно: €210.60 (-10%)
 • IconГодишно: €397.80 (-15%)

Допълнителна информация

 • IconDarkness Falls, Ravenhearst, War of the Walkers, War3zuk, Undead Legacy, Age of Oblivion, Apocalypse Now модове

ИНФОРМАЦИЯ

ПРОИЗХОД

7 Days to Die е видео игра на ужасите, за оцеляване, която се развива в отворен свят, разработен от The Fun Pimps. Пусната е с ранен достъп в Steam за Microsoft Windows и Mac OS X на 13 Декември 2013 година и за Linux на 22 Ноември 2014 година.


ГЕЙМПЛЕЙ

В 7 Days to Die, играчът се появява в произволно генериран свят или предварително зададения свят на Navezgane, Аризона, с цел да оцелее възможно най-дълго срещу стихиите и ордите от зомбита. Като игра за оцеляване, персонажът на играча има постоянна нужда от вода и храна за препитание, както и е уязвим към наранявания и болести. Играта е базирана на воксел (подобно в някои аспекти на Minecraft, но с гладък терен), което позволява лесно изграждане и унищожаване на обекти в среда, симулирана с физика (например изграждането на конструкция без опора като стълбове и стени може водят до колапс). Обектите в света се разграждат чрез употреба, така че играчът трябва да търси или създава нови инструменти с напредването на играта. Играчът може също да събира и създава материали от природата и останките от човешката цивилизация, за да конструира тези необходими предмети.


ФУНКЦИИ НА ИГРАТА

Explore - Огромни, уникални и богати среди, предлагащи свободата да играете играта по какъвто и да е начин с много уникални биоми.
Craft - Изработвайте и поправяйте оръжия, дрехи, брони, инструменти, превозни средства и други с над 500 рецепти. Научавайте по-мощни рецепти, чрез намиране на схеми.
Build - Превземете разрухата или постройте от нулата. Проектирайте най-добрата крепост, която да включва капани, електричество, автоматични кули, автоматизирани врати, джаджи и защитни позиции, за да оцелеете от немъртвите. Светът е напълно разрушим и формовъчен.
Cooperate or Compete - Работете заедно в сътрудничество, за да изградите селища или работете един срещу друг, нахлувайки в базите на други играчи. Всичко това зависи от вас в пустош, където зомбита и престъпници управляват земята.
Create - Дайте воля на творчеството си и изградете най-добрия свят сами или с приятели. Насладете се на неограничен достъп до над 800 елемента в играта, над 1300 уникални градивни блока и система за рисуване, която предлага над квадрилион възможности.
Improve - Увеличете уменията си в 5 основни дисциплини, с множество бонуси под всеки атрибут. Придобийте допълнителни умения, като прочетете повече от 100 книги. 7 Days to Die е единствената истинска ролева игра за оцеляване.
Choose - Играйте в света на кампанията Navezgane, или се впуснете с приятели в произволно генериран свят с градове, села, езера, планини, долини, пътища, пещери и локации на дивата природа. Възможностите са безкрайни с близо 400 уникални местоположения.
Combat - Срещнете над 50 уникални архетипа на зомбита, включително специални инфектирани с уникално поведение и атаки.
Survive - Насладете се на истинска хардкор механика за оцеляване с близо 50 подобрения/заболявания, включително глад, жажда, инфекции, счупени кости, хранително отравяне, хипотермия, топлинно изтощение, дизентерия и др.
Destroy - Сградите и теренните образувания могат да се рутят под собствената си тежест от структурни щети или лош дизайн на сградата.
Loot - Претърсете света за най-добрите оръжия, инструменти, броня, дрехи, които имат 6 диапазона на качество, които управляват атрибути, за да осигурят стотици хиляди пермутации на артикули. Увеличете елементите, като прикачите множество модификации. Преминете от примитивни към високотехнологични с 3 нива на всяко оръжие.
Quest - Запознайте се с NPC на търговци, за да купувате и продавате стоки и да изпълнявате задания за куестове за награди. Насладете се на няколко типа куестове в над 350 локации, които могат да се претърсват.
Customize – Създайте свой собствен герой или изберете предварителна настройка и персонализирайте още повече в играта с огромен избор от дрехи и броня, които можете да изработвате или плячкосвате по света.
Drive - Насладете се на лошата система за превозни средства, където можете да намерите всички части, да научите всички рецепти и да изработите свое собствено превозно средство, включително велосипеди, минибайкове, мотоциклети, 4x4 и дори да се издигнете до небето с жирокоптери. Карайте с приятел и персонализирайте вашето превозно средство с модове.
Farm or Hunt - Засадете и отгледайте градини за устойчиви ресурси или се отправете в пустинята и ловувайте над дузина уникални диви животни.

ТРЕЙЛЪР


ЧЗВ

Имате въпроси?
Ние имаме отговорите!

Icon
Общи въпроси

Основна информация

Icon
VPS хостинг

Научете повече за виртуалните сървъри

Icon
Права и поверителност

Ние се отнасяме сериозно към сигурността и поверителността

Icon
Цени и планове

Научете повече за плановете, плащанията и други

Icon
Общи въпроси

Основна информация

Какво е хостван игрален сървър?

Хостваният игрален сървър, е физически или виртуален сървър, който хоства сървърното копие на дадена игра. Това позволява на играчи от различни местоположения да се свързват с хоствания сървър, за да могат да се присъединят към един и същи виртуален свят, и да играят заедно.

Възможно ли е да получа тестов сървър?

Тестовите сървъри са достъпни само по IP адреси, за да се провери връзката, латентността и играта. Не предлагаме достъп до FTP или Pterodactyl.

Какво получавам за моята наета игрална услуга?

Получавате пълен SFTP достъп и контролен панел с конзола (Pterodactyl). За някои от старите игри, ние ще ви предоставим пълен FTP достъп.

Нямам необходимите знания! Ако нещо се обърка?

Нови ли сте в това? Без притеснения! Ние осигуряваме основна поддръжка на всички наши клиенти! Просто отворете билет и ще Ви помогнем!

Време за непрекъсната работа и поддръжка

Гарантираме 99,9% непрекъсната работа за всички наши услуги. Ако има планирана профилактика, тя ще бъде обявена предварително.

Мога ли да сменя локацията на своя игрален сървър?

Да. Ако не сте доволни от дадена локация, можем да мигрираме сървъра към друга.

Icon
VPS хостинг

Научете повече за виртуалните сървъри

Какво е VPS?

Виртуалният частен сървър (VPS), изпълнява собствено копие на операционна система (OS) и клиентите имат достъп на ниво суперпотребител до това копие, така че могат да инсталират почти всеки софтуер, който работи на нея. За много цели той е функционално еквивалентен на дедикиран физически сървър и тъй като е софтуерно дефиниран, може да бъде създаден и конфигуриран много по-лесно. Един виртуален сървър струва много по-малко от еквивалентен физически сървър. Въпреки това, тъй като виртуалните сървъри споделят основния физически хардуер с други VPS машини, производителността може да е по-ниска, в зависимост от натоварването на всички други работещи виртуални машини.

Получавам ли пълен root достъп до моя VPS?

Да. С виртуалния сървър, получавате парола за root достъп, чрез която имате пълни права върху сървъра и можете да инсталирате софтуера, който ви е необходим.

Предоставяте ли техническа поддръжка за управление на виртуални машини?

Всички наши виртуални машини се доставят като неуправляеми и Вие трябва да осигурите собствено управление, и контрол. Въпреки това, ние предоставяме техническа поддръжка при въпроси, свързани с проблеми, грешки или информация.

За кого е подходящ VPS?

Използването на VPS изисква основни познания по Linux администрация, както и инсталиране на допълнителен софтуер.

Искам да хоствам други игри на своя VPS, но не знам как да го направя. Можете ли да помогнете?

Можем да помогнем с основна информация за това как да хоствате други игри. По-задълбочени познания не могат да бъдат предоставени безплатно, тъй като се класифицират като системна администрация.

Мога ли да имам събдомейн за моя IP адрес?

Да. Можем да предоставим събдомейн безплатно. Примери: yoursite.d-serv.eu или yoursite.d-serv.uk

Icon
Права и поверителност

Ние се отнасяме сериозно към сигурността и поверителността

Харесвам сървърите на вашите клиенти. Можете ли да ми дадете някои от файловете им?

Не! Ние стриктно пазим файловете на нашите клиенти и не ги предоставяме на никого!

Имам програмисти за моя сървър. Мога ли да им дам права, за да ми помогнат?

Да, можете да дадете права на някой друг, но на свой собствен риск. Ние не поемаме отговорност за Вашите собствени решения и действия.

Искам да науча повече за моята защита на данните и поверителността!

Компанията гарантира пълна защита и поверителност на Вашите лични данни и файлове в съответствие със законите GDPR (ЕС), Data Protection Act 2018 (UK), The Copyright, Designs and Patents Act 1988 (UK).

Искам да прехвърля услугите си на друг потребител. Това възможно ли е?

Да, възможно е. Ще трябва да ни предоставите данните за контакт на новия собственик и собствеността ще бъде прехвърлена след приключване на нашата процедура.

Гарантирана ли е сигурността на файловете?

След получаване на Вашия гейм сървър, VPS или друга услуга, ние не осъществяваме достъп до Вашите файлове без Ваше разрешение. Ако се нуждаете от помощ и не можете да коригирате проблем с помощта на нашите ръководства, ще трябва да осъществим достъп до Вашите файлове, за да приложим корекция.

Icon
Цени и планове

Научете повече за плановете, плащанията и други

Плащания

Приемаме плащания чрез PayPal, Stripe, EasyPay, Revolut и директен превод по IBAN. Скоро ще бъдат добавени още начини на плащане!

Възстановяване на средства

Нашата мисия е да правим клиентите ни щастливи, но ако не сте доволни от нашите услуги, ние предоставяме частично възстановяване. Просто се свържете с нас!

Промоции

Промоциите ни важат за целия период на наемане на дадена услуга. Ако отстъпката е за определен срок, тя ще бъде предварително упомената.

Промяна на планове

Ако искате да надстроите плана си, или да преминете към по-нисък, ние ще изчислим оставащите дни и цената преди датата на подновяване, и ще извършим промяната незабавно. Преминаването към по-нисък план, не е достъпно за нашите VPS услуги!

Отстъпки за периоди на наемане

Ако желаете да наемете услуга за повече от 1 месец, имаме специфични отстъпки:
3 месеца = 5% намаление, 6 месеца = 13% намаление, 12 месеца = 30% намаление.

Такси за първоначална настройка и прекратяване

Ние никога няма да Ви таксуваме за първа настройка на Вашата услуга! Вие можете да преинсталирате сървъра си и да извършвате различни настройки. За прекратяване на предплатена услуга, се дължи такса от €2,56.